Despre mine

Îmi place sa scriu despre tot ce mă înconjoară şi mă preocupă. Doresc să promovez Moineştiul şi să pun la dispoziţia celor ce locuiesc în acest frumos oraş,  informaţii utile, interviuri cu personalităţile urbei, reportaje de la diverse evenimente.

Pe blog o să mai găsiţi advertoriale, impresii despre cărţile pe care le-am citit şi despre locurile pe unde călătoresc, anunţuri despre evenimentele culturale din ţară şi multe altele, pe care vă invit să le descoperiţi.

Pentru colaborari, adresa de email: criscpopescu@yahoo.com, telefon 0751196565.

Vă mulţumesc că aţi ales să-mi treceţi pragul şi  vă doresc să vă simţiţi bine la mine !

14 gânduri despre „Despre mine

  1. Buna,
    Ma bucur ca ai completat cateva date despre tine.
    Le gasesc insuficiente si pentru ca imi permit (22 de ani nu e o cifra oarecare!) voi mai adauga ca esti: inimoasa, modesta, visatoare, vesela, comunicativa, ambitioasa si … pasionata de medicina, cunoastere, oameni si dedicata intru totul familiei.
    Mi-ar placea sa ai colturi pentru ce-ti place, pentru ce indemni lumea sa faca, vada, simta, etc …in care sa-mi bag si eu nasul.
    Deja incep, vreau sa-ti fac cunoscut un portal al unei colege cartitaplimbareata.ro ce contine recomandari si poze minunate din Romania.

    Cu drag,
    Ani
    Bucuresti, 25 oct 12, 23:39

  2. Cristina Popescu,

    Fac parte din echipa BlogTAG.ro si pentru ca am citit cu mare placere blogul dumneavoastra Cristina din Moinesti, doresc sa va prezint proiectul nostru cu speranta ca vi se va parea interesant si veti dori sa fiti alaturi de noi.
    BlogTAG se adreseaza tuturor persoanelor care detin un blog si sunt activi pe acesta, pentru a-i ajuta sa faca parte din comunitatea de bloggeri care au aceleasi interese ca ei, si ofera concursuri si campanii cu premii in bani si produse foarte atractive. Incercam sa selectam intotdeauna numai concursurile si campaniile care prezinta interes pentru dumneavoastra, care se potrivesc cu tema blogului dumneavoastra.

    Cine suntem?
    O echipa de oameni tineri si ambitiosi, cu dorinta de a dezvolta o comunitate stransa in blogosfera. Organizam concursuri si campanii de adevertoriale care sa sustina blogurile romanesti si sa le ofere mereu provocari noi celor care au pasiunea scrisului.
    Incercam sa atragem bugetele companiilor care doresc sa fie promovate prin concursuri si campanii de advertoriale in zona de blogging, astfel incat pasiunea de a scrie articole pe blogul dumneavoastra sa fie si recompensata in bani si premii consistente.

    Cont pe BlogTAG.ro?
    De ce nu? Noi va asiguram tot suportul pentru a va crea cont, suntem deschisi la orice intrebare, propunere sau discutie. Plus ca in acest mod va putem tine la curent cu noutatile BlogTAG.ro, campaniile si concursurile noastre.
    Pe BlogTAG gasiti usor si rapid concursurile si campaniile care sunt in desfasurare, sfaturi si lucruri utile care sa va ajute in imbunatatirea vizibilitatii blogului dumneavoastra.

    Concurs TargulCartii.ro
    In aceasta perioada este activ concursul sponsorizat de TargulCartii.ro, librarie si anticariat online. Va puteti inscrie cu un articol care sa respecte cateva cerinte, iar echipa de la TargulCartii.ro ofera premiu pentru primul clasat o tableta! Mai multe detalii aici.

    Campania LibrarieUniversala.ro
    Pana duminica, 1 iunie, LibrarieUniversala.ro ii invita pe toti bloggerii pasionati de literatura si carti sa participe la campania de advertoriale. Primii 10 care se inscriu beneficiaza de sponsorizarea oferita de LibrarieUniversala pentru articolele scrise. Mai multe detalii aici.

    Va astept cu drag sa va alaturati comunitatii de pe BlogTAG.ro si sa participati la primele noastre concursuri!

    Alexandra Margarit


    Echipa BlogTAG.ro
    http://www.blogtag.ro/
    blogtag.ro@gmail.com
    https://www.facebook.com/BlogTag.ro

  3. Buna Cristina, Am nevoie de ajutorul tau. Particip ca speaker la un eveniment care are ca scop strangerea de alimente pentru copiii abandonati. (vezi http://eduinvest.ro). Pentru a sensibiliza publicul si a atrage mai multe donatii, as avea nevoie sa folosesc poza ta cu copilul care cara un sac in spate (evident voi specifica sursa foto) pentru un banner de promovare. Daca esti ai fi de acord, ti-as ramane recunoscator! Cu stima, Bogdan Comanescu

  4. Bună ziua, sunt Magdalena Țapu din echipa de marketing a Teatrului Elisabeta, despre care ați și scris în unul dintre articolele dumneavoastră. Pentru că vom reveni la Bacău cu o comedie savuroasă „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” am avea nevoie de un email sau un număr de telefon, pentru a vă putea contacta, în vederea unei posibile colabări. Vă mulțumesc anticipat!

Lasă un comentariu