Publicat în De toate adunate

Bloggeri la mare

Am intenţionat să scriu acest articol imediat după ce-am ajuns acasă, dar am fost mult prea ocupată cu like-urile la sutele de fotografii ce-au invadat facebook-ul. De data asta, au fost două zile şi sper ca în viitorul apropiat să trecem la trei, căci tot n-am reuşit să schimb impresii nici măcar cu jumătate dintre bloggerii ce-au onorat evenimentul.

Deşi am venit din colţuri diferite ale ţarii, am ajuns la cazare cam în acelaşi timp, de s-a mirat doamna de la recepţia hotelului Aurora din Mamaia, cum de-am apărut aşa, buluc. Să fi văzut bucurie pe chipurile noastre, pupături şi îmbrăţisări, pe care trebuie să le trăieşti măcar odată-n viaţă, ca să simţi energia pozitivă a unui grup vesel şi creativ.

Am primit o cameră albastră, ca marea ce se vedea în toată splendoarea ei de la balcon. N-am stat prea mult aici în cele două zile, pentru că altele ne erau planurile 🙂

Ne-am schimbat şi am pornit să inspectăm locurile. Chemăm liftul să coborâm şi…surpriză !

Foto: Ralucica

Liftul era plin de bloggeriţe: Ionela Mihaela Popescu , Raluca Brezniceanu şi Raluca Filimon (Ralucica). (Mulţumim Ionela pentru şampon, este foarte bun ! ).

În salonul restaurantului Aurora, totul era pregătit pentru petrecerea de sosire. Mesele frumos aranjate, prăjiturelele şi sucurile la locul lor. Ne-a atras atenţia masa cu recuzita.

Se pregătea o piesă de teatru ?  Nicidecum !  Misterul s-a dezlegat rapid. Cei de la Quick Photo Booth Constanţa ne-au bucurat, lăsându-ne să ne facem zeci de poze haioase. Muzica asigurată de nuntadj.ro a creat o atmosferă de sărbătoare. Cei care au dorit, au dansat până aproape de miezul nopţii. Alţii au preferat să socializeze pe terasă (singurul loc unde se putea fuma în voie).

Şi pentru cine zice că bloggerii nu ştiu să se distreze, iată o mostră, de doar şase minuţele  🙂

Sâmbătă am pus telefonul să sune pe la 6 dimineaţa, pentru a admira răsăritul. Când colo, ce să vezi…o ceaţă de-o tăiai cu cuţitul. Am aşteptat ora 10.30, pentru turul Constanţei. Diana Slav, ghidul nostru de la Constanţa Walking Tour, e o minune de om. Am încercat să stau cât mai mult în preajma ei, să ascult poveştile oraşului. Mai văzusem Constanţa de câteva ori, dar niciodată aşa. Am fost fascinată de tot ceea ce ne-a povestit. Am făcut zeci de fotografii şi vreau să cred că măcar Cazinoul nu va mai arăta atât de jalnic, la următoarea mea vizită.

Sursa foto: Georgiana Mihăilă

După turul oraşului, ne-am împrăştiat. Unii s-au dus să vadă mozaicul, alţii au urcat în moschee ori s-au plimbat prin port, admirând ambarcaţiunile. Eu vizitasem deja aceste obiective, aşa încât  am preferat să fac turul bucătăriilor, căci în Piaţa Ovidiu se desfăşura „Street Food Festival” şi gurmandă cum mă ştiţi, nu puteam să ratez evenimentul. Aici am pus în practică conceptul de „share your box”,  cu Ioana Razk şi Adrian Găinaru. Şi pentru că noi nu suntem niponi, să ne săturăm doar cu o pieliţă de pui crocantă şi un sushi, am trecut pe la italieni, spanioli şi sârbi, pentru a completa „spaţiul de depozitare” pentru întreaga zi.

Cu greu a reuşit Claudia să ne vadă pe toţi în sală, aşa că Gala a început cu oarece întârziere. Ce s-a întâmplat pe parcursul a două ore, puteţi vedea în format HD aici.

Şi s-a lăsat cu dans, cu discuţii duse până târziu în noapte, cu râsete şi voie bună, ce-am fi vrut să nu se mai termine.

M-a bucurat reîntâlnirea cu Claudia Pătraşcu şi Albert Budică (organizatorii acestui minunat concurs), cu Daniel Botea şi frumoasa lui soţie, cu Maria Aguriţa Ignat, Emil Călinescu, Alina Gheorghe, care de data asta a venit împreună cu mama ei şi cu domnul Valentin Anghel,  Mirela Şurghie, Ralucica, Adrian Găinaru,  Minerva Lăcătuşu,  Liliana Grecu, care a venit însoţită de fiul ei, Andreea Alexandra Vraja, Alexandra Enache, Georgiana Mihăilă, Ionela Mihaela Popescu, Alexandra Călinoiu, Raluca Brezniceanu şi Radu Ţuglea.

Am cunoscut bloggeri pe care-i citesc cu plăcere, ori pe care o să-i citesc de-acum înainte, oameni în prezenţa cărora m-am simţit minunat şi pe care sper să-i reîntâlnesc şi în ediţiile viitoare Superblog.

Ioana Razk, „mamă” de aricică 🙂

  Givan Iusein adică Gigel

Silvia Puiu şi Marius Mandache (cu care nu am făcut nicio fotografie încă 🙂 )

Tot respectul şi toată admiraţia pentru bloggeriţele care au venit însoţite de cei mici, care au făcut deliciul serilor, dansând împreună cu părinţii lor.

Şi pentru că în discursul meu am uitat să-i mulţumesc soţului meu, Gheorghe Chifu, pentru ajutorul pe care mi-l dă în timpul concursului (citindu-mi şi corectându-mi textele), o fac acum, prin acest articol. Îţi mulţumesc, dragul meu !  ❤

Felicitări Raluca Ilie, Marius Mandache şi Oana Grozavu …felicitări tuturor !

Până la următoarea revedere, inspiraţie !

8 gânduri despre „Bloggeri la mare

  1. Ce frumos a fost și ce mult mi-aș fi dorit să vă cunosc pe toți! Poate se va organiza o gală mai aproape de Maramureș, de unde n-aș putea să lipsesc. Doar sănătoși și inspirați să fim! 🙂

Lasă un comentariu