Publicat în Superblog (articole vechi)

Gala SuperBlog 2014 (partea I)

Când m-a sunat Diana (alias Rudia) pe la 5 dimineaţa eram deja pregătită şi cu bagajele la uşă, gata de o nouă aventură, dornică să-i revăd pe toţi prietenii mei, bloggerii, să-i cunosc pe cei noi şi să simt în plămâni aerul tare, de munte, din Straja de Hunedoara.

Diana şi Robert sunt nişte oameni extraordinari, cărora le mulţumesc şi pe această cale pentru transport, Robert e un şofer extraordinar de bun şi Diana un copilot ce ar face faţă cu brio şi la Formula 1.

Ne-am oprit în Hunedoara, unde am cunoscut-o pe Sonia Spatariu şi am făcut un scurt blog meet. Sonia nu e decât o inimă mare, care bate pentru copii care nu au cărţi, ocupându-se de proiectul „Semn spre carte” şi nu numai. Acum îl ajuta pe Moş Crăciun să adune daruri şi pentru copii nevoiaşi, implicându-se activ în acţiunea ShoeBox.  Cât timp vor exista oameni ca Sonia pe acest pământ, omenirea nu va pieri ! Sonia ne predă zilnic la toţi lecţia bunătăţii şi a altruismului. E o mare bucurie şi o mare onoare să cunoşti astfel de oameni.

Pe la ora 16 am ajuns la Straja şi cum pe la ora 17  a început Gala, am lăsat admiratul peisajului pe mai târziu şi am dat fuga în cameră să apuc măcar să mă schimb de hainele pe care nu ştiu cum am reuşit să le murdăresc într-un mare hal.

Vila Alpin*** este exact aşa cum mi-am imaginat-o de-atâtea ori, primitoare, confortabilă, curată, cu personal drăguţ şi o doamnă administrator, nu numai frumoasă şi tânără ci şi foarte „de gaşcă” căci  a dansat cu noi, s-a bucurat alături de noi, ne-a făcut să ne simţim grozav, oferindu-ne din partea casei vin fiert şi ţuică. Mulţumim pentru tot ! 

Picture 098

Gala SuperBlog 2014 s-a ţinut în sala de conferinţe, devenită aproape neîncăpătoare, căci bloggerii din toată ţara s-au adunat într-un număr impresionant.

34Draga noastră Claudia a început a citi catalogul şi a ne scoate pe cei prezenţi „la tablă”, aşa cum puteţi vedea în filmul preluat de pe Radio Lynx.

Mulţumim sponsorului Colop, care ne-a dăruit fiecăruia dintre noi, indiferent de locul aflat în clasament, câte un calendar superb pe 2015, un carneţel pe care să ne facem temele şi un pix cu sigla firmei.

În prezentarea Claudiei, am descoperit mule nume noi, bloggeri despre care nu mai auzisem, pe care nu-i cunoşteam şi abia aşteptam să coborâm la petrecere să ne bucurăm împreună de acestă seară grozavă.  E imposibil să poţi să-i cunoşti pe toţi, mai ales când DJ-ul nu te lasă să stai la masă ci…pe ringul de dans.

 M-am bucurat că membrii diferitelor jurii, partenerii media prezenţi, bloggerii parteneri, s-au distrat „cot la cot” cu noi, descoperindu-ne astfel reciproc.

O masă aranjată cu tot felul de bunătăţi marca Delaco, ne-a luat pentru un timp piuitul, căci acum se auzeau doar interjecţiile noastre ce exprimau clar faptul că eram acolo nu numai o adunătură de bloggeri ci şi o mulţime de fani brânză în extaz. Mulţumim Simonei de la Delaco !

12

 Va urma . . .

10 gânduri despre „Gala SuperBlog 2014 (partea I)

  1. A fost o mare bucurie să vă întâlnesc și doar timpul ne-a fost potrivnic. Sper că va veni o vreme când vom depăna povești fără să ne uităm la ceas sau să ne gândim la kilometrii pe care îi avem de parcurs.

  2. Pingback: SuperWeekend |

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s