Publicat în SuperBlog 2023

Adina

E vorba de misterioasa grupei, cea care a reușit să sucească mințile tuturor studenților din anul I. Adina, un boboc de medicinistă cu ambiții mari, a uimit pe toată lumea terminând primul semestru cu note de 10 la toate examenele. Trebuie să recunoaștem că e și foarte frumoasă. Corpul pare sculptat de Michelangelo, dantura, unghiile, părul ondulat natural, totul te poartă cu mintea spre perfecțiune. Deși e aceiași în fiecare zi, pare mereu alta. Privirile admirative ale băieților o lasă rece, poate pentru că nu a apărut încă acela, sau nu e pregătită încă să înceapă o relație. Colegele încearcă să-i stea prin preajmă, vor să afle câte ceva dintre secretele frumuseții ei. De exemplu, o întreabă cum realizează revitalizarea culorii părului, dacă folosește vopsea de păr fără amoniac sau doar nuanțator Venita ori produse Revers și dacă își face toate schimbările la un salon de înfrumusețare sau se descurcă singură.

Adina n-are secrete față de oricine i-ar cere sfatul în materie de frumusețe, pentru că chipul ei angelic e dublat de un caracter pe măsură. Nu le-a ascuns fetelor că folosește produse cosmetice de la MyCosmetics, pentru că sunt sigure, chiar ea le-a testat de nenumărate ori și părul îi este în continuare impecabil, iar raportul preț/calitate este unul foarte bun.

Treptat, Adina a devenit un fel de consultant în materie de frumusețe al fetelor de la medicină, pentru că, nu-i așa, ce studentă nu-și dorește să strălucească și de ce nu, să-și găsească un partener de viață în timpul anilor de studiu.

Despre spuma colorantă le-a explicat fetelor, că este o vopsea semipermanentă pentru păr sub formă de spumă, fără amoniac și oxidanți ce rezistă la 6-8 spălări în funcție de nuanța inițială și textura firului de păr. Nu afectează structura firului de păr, se aplică ușor și nu curge, putând fi folosită și de începătoare.

Fetele din grupa Adinei erau pe zi ce trece tot mai frumoase și mai interesante, că până și profesorii intrau cu mare drag la cursuri. Ce să vă mai spun de viitorii doctorași , care se întreceau în a-și complimenta colegele zilnic.

Universitatea a organizat o seară a bobocilor și atunci să te ții. Rochii mulate, pantofi stiletto, machiaje sofisticate și coafuri moderne. Tinerețe, muzică bună, șampanie și foarte multă culoare, o mare de curcubeie. Fetele din grupa Adinei au fost și de această dată la înălțime. Au cumpărat toate nuanțele de spray colorant pentru păr dând frâu liber talentului artistic și bunului gust.

Nimeni nu se aștepta la schimbări atât de spectaculoase. Fetele erau de nerecunoscut și atrăgeau toate privirile, ca un magnet. Fixativul colorant 1-Day Color nu pătrunde în structura firului de păr și rezistă până la prima spălare cu apă și șampon. Nu conține decoloranți, amoniac și oxidanți, iar șuvițele intens colorate, efectul Ombre, sunt de mare efect.

Adina s-a implicat foarte mult în aranjarea fetelor, le-a explicat fiecăreia în parte cum se utilizează spray-urile colorate astfel încât să obțină efectul maxim. Dacă celor blonde, ori cu părul deschis la culoare nu le erau necesare prea multe indicații, cele brunete trebuiau să nu uite să-și decoloreze părul înainte, cu ajutorul sprayului alb (1-Day-nr.1), ca abia după uscarea acestuia să poată aplica culorile dorite. Au folosit folie de aluminiu pentru a realiza șuvițele dorite, au pulverizat timp de 2 minute de la o distanță de 25-30 de cm, în reprize scurte, apoi au uscat părul cu feonul. Au șters cu grijă orice urmă nedorită ajunsă pe față, pe urechi ori pe gât cu ajutorul tampoanelor demachiante și asta a fost tot. Au obținut astfel o colorare temporară a părului, un păr colorat pentru o zi, ziua în care ele trebuiau să strălucească ca niște zâne din povești, ceea ce s-a și întâmplat.

Petrecerea s-a încheiat spre dimineață, dar fetele erau la fel de fresh ca la început. Fixativul de calitate pe care l-au folosit după ce s-au uscat șuvițele a dat rezultate. La răsăritul soarelui, fiecare fir de păr era la locul său.

Cred că Adina este un model pentru noi, toate. Ea ne demonstrează că poți să fii cel mai bun din punct de vedere profesional, dar asta nu înseamnă că trebuie să te neglijezi din punct de vedere al aspectului fizic. Cele două laturi nu se exclud, ci se completează, într-un tot unitar. Adina ne-a dezvăluit unde se găsesc produsele care transformă o femeie ștearsă într-una plină de culoare și farmec. Încrederea în noi este dată și de felul în care arătăm, iar un look plăcut este o încântare și o plăcere nu numai pentru noi, ci și pentru cei din jurul nostru.

Articol scris pentru SuperBlog 2023

5 gânduri despre „Adina

Lasă un comentariu