Publicat în SuperBlog 2023

Confort și eleganță în iarna 2023-2024

La New York, Paris, Londra ori Milano se dă ora exactă în materie de modă și fiecare dintre noi e atent la ce se întâmplă acolo, pentru a se adapta din mers trendurilor actuale. Fie că adăugăm o piesă nouă în garderobă sau doar scoatem din dulap ceva ce-am mai purtat în anii precedenți, dar acum a revenit pe val, acea haină trebuie să spună o poveste despre noi.

În paltoane damă de pe Answear.ro am găsit ceva asemănător cu ce-am văzut pe catwalk-ul din Milano, ceva care îmi place mult, fiind un model oversize, cu un conținut ridicat de lână, ce oferă protecție împotriva frigului. Negrul a rămas în cărți și cred că va rămâne mereu, la fel și combinația alb-negru. Aș purta această piesă, dacă ar trebui să merg la o ocazie specială, unde s-ar impune o ținută mai sobră.

Designerii au fost destul de generoși pentru că iarna 2023-2024 va fi una a culorilor vii, vesele și rafinate, dar și a celor închise ori neutre. Să nu uităm de culoarea anului, ”Viva Magenta”, un roșu purpuriu, pe care n-ai cum să nu-l adori. Inspirată din natură, această culoare te îmbracă în optimism și bună-dispoziție. E o culoare veselă, de sărbătoare, pe care specialiștii au obținut-o combinând roșu cu violet. E culoarea pe care o găsim din abundență acum în covoarele țesute de natură pe pânza pădurilor. Care mă cunoașteți personal, știți deja că eu iubesc culoarea roșie și sunt în stare s-o port cât voi trăi, în ciuda prejudecăților legate de vârstă. Cu roșu atragi atenția, ieși în evidență, n-ai cum să rămâi neobservat. Roșu e sexy, denotă senzualitate și cu asta am spus totul.

Acest model de geacă e ceea ce-aș alege, nu numai pentru iarna asta și nu numai pentru că e roșie, ci și pentru că e foarte confortabilă și călduroasă. Cu ea, uiți pur și simplu că afară e ger.

Paleta de culori pentru toamnă-iarnă 2023-2024 îți permite să te joci din punct de vedere cromatic, poți alege dintre portocaliu, galben, mov, roz, albastru deschis, verde, gri, maro ori bej.

Puloverele sunt nelipsite imediat ce se așază primul strat de brumă. https://answear.ro/k/femei/imbracaminte/pulovere-si-cardigane

Le ador pe cele molcuțe, din lână fină, cu decolteu in V, pentru că mă simt ca și cum aș fi îmbrățișată tot timpul de cineva care mă iubește necondiționat.

Un rol cheie într-o ținută elegantă, este reprezentat de accesorii. Ele fac de cele mai multe ori diferența. Fie că e vorba despre un fular, o eșarfă aruncată nonșalant pe umeri, ori de o cravată împrumutată din garderoba soțului, ceva trebuie să fie acolo. Anul 2023 este unul al luxului discret, din care trebuie să lipsească extravaganțele. Totul trebuie să fie în stil minimalist, rafinat, fin. E anul în care ar fi trendy să avem un fular cu carouri în stil scoțian.

Eleganța nu este dată doar de ținută, ci și de felul în care știi să ți-o porți. Am cunoscut suficient de multe persoane care, în ciuda faptului că aveau un stil vestimentar apreciat de specialiști, stricau totul atunci când deschideau gura. Eleganța înseamnă înainte de toate simplitate, rafinament și bun gust, așa cum vedem de cele mai multe ori la familiile regale, iar asta se învață. Prin urmare, n-ar fi rău ca, ori de câte ori ne comandăm câte o piesă vestimentară, să ne comandăm și câte o carte, fie ea și despre stil.

Articol scris pentru SuperBlog 2023

3 gânduri despre „Confort și eleganță în iarna 2023-2024

Lasă un comentariu